IFK Malmö skall sälja sig dyrt

Det unga IFK Malmö har tagit sig upp på betydligt fastare mark i Södertvåans tabell. Efter två raka segrar mot VMA IK och Höllvikens GIF är "di gule" på en nionde plats och kan nu spela ganska avslappnat i söndagens hemmamatch mot IFK Hässleholm.

Truppen: Abdul Semwanga-Nyende, Joakim Moberg – Robert Kjellin, Mahmod Khattab, Michal Aksamit, Jörgen Svensson, Haris Xhemajli, Migjen Shaqiri, Zoran Jovanovic, Martin Abrahamsson, Karim El hage, Emil Ankarberg, Fisnik Alaj, Ali Jasim, Gamal Bin Saaid, Nana Piesie.

Aktuellt: Under veckan har 17-årige Daniel Jovanovic haft problem med maginfluensa. Han tränade visserligen på fredagen, men känner sig dock fortfarande inte riktigt kry och avstår helgens match mot IFK Hässleholm.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Det blir åter en tuff och inspirerande uppgift. Men vi är inne i ett bra stim, så vi ska nog kunna ge dem en ordentlig fight. En sak som i varje fall är säker är att vi kommer att sälja oss dyrt.

Vi ska försöka att ha ett lika bra försvarsspel som vi har haft den senaste tiden. Om det skall bli en trevlig utgång är det nämligen viktigt att det fungerar mot ett sådant bra lag som IFK Hässleholm.