Än är det inte kört för P90-1

IFK Malmös P90-1 har ännu långtifrån gett upp hoppet om att ta en plats i nästa års pojkallsvenska. Det visade "gulingarna" med råge då man 2-1-besegrade serieledande Malmö FF i söndagens match i P15 Skåne grupp A.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Hade vi inte vunnit den här matchen hade det sett oerhört mörkt ut. Men nu har vi faktiskt fortfarande chansen. Det gäller dock att samtliga spelare ger järnet och att vi ser till att vinna de två sista matcherna mot Lunds BK och FC Malmö.

Nu var i och för sig inte spelet det bästa i den här matchen heller. Första halvlek var helt och hållet Malmö FF:s, men vi hade ett oerhört stabilt försvar som såg till att de inte fick göra mer än ett mål.

Efter pausvilan spelade vi upp oss betydligt. Malmö FF hade inte speciellt mycket att komma med och vi låg faktiskt närmare 3-1 än att de hade kvitterat till 2-2. Så den här segern skall vi definitivt inte be om ursäkt för.

IFK Malmö 1 – Malmö FF 2-1 (1-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Rickard Nordén, Malmö
Mål: 1-0 (11) Mattias Folkeson, 2-1 (64) Mattias Folkeson
Varningar: Ali Burrniku, Mattias Folkeson (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Khaled

Roland Levay
Vladan Jelic
Valon Makolli
Mirko Lukic

Alden Smajlovic
Ali Burrniku
Mattias Folkeson
André Sjöholm

Rebar Ali
Demokrat Maxhuni

Avbytare

Hicham Ali
Kristoffer Bertolino
Maher Touhami
Omar Aouida
Senad Habibovic