P90-2 vann mot Limhamn

Seriesegrande IFK Malmös P90-2 vann även sin sista match i P15 Sydvästra grupp A då det på söndagen blev klara 4-0 mot Limhamns IF. Detta efter mål, i tur och ordning, av Hicham Ali, Maher Touhami, Demokrat Maxhuni och Ali Burrniku.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Lagmoralen var verkligen på topp efter lördagens avancemang till Pojkallsvenskan. Killarna var ordentligt sugna på att spela fotboll och stod för ett flertal snygga mål och massor av fina kombinationer.

Vår första halvlek var mycket bra, bortsett från de avslutande tio minuterna, då vi gick ner oss lite grann i tempo. Men Limhamn hade inte så mycket att säga till om, så det hade inte så stor betydelse.

IFK Malmö 2 – Limhamns IF 1 4-0 (3-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Turan Özdemir, Malmö
Mål: 1-0 (7) Hicham Ali, 2-0 (14) Maher Touhami, 3-0 (34) Demokrat Maxhuni, 4-0 (67) Ali Burrniku
Varningar: Ali Alkefagy, Kristoffer Bertolino (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Chaib Yanar

Roland Levay
Vladan Jelic
Valon Makolli
Mirko Lukic

Hosein Alkefagy
Ali Burrniku
Kristoffer Bertolino
Hicham Ali

Demokrat Maxhuni
Maher Touhami

Avbytare

Ali Alkefagy
Dennis Celebic
Fuad Shuceyb Hassan