Oavgjort i sista för IFK Malmö

Det blev oavgjort, 1-1, för IFK Malmö i den sista seriematchen i division 4 Sydvästra mot Åkarps IF. Nu väntar träning innan "gulingarna" om exakt två veckor, den 16 oktober, ska möta IFK Osby i den första kvalmatchen till division 3.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö:

Jag hade hoppats att tjejerna skulle kunna mobilisera fram tillräcklig kraft för att vinna. Men tyvärr satt det i ryggraden att matchen inte gällde något och då kunde man heller inte få fram den rätta gnistan.

Det var segt på många håll idag. Redan efter fyra minuters spel gick vi bort oss totalt och Åkarps IF kunde göra 1-0 på sitt första anfall. Sedan tog vi och kvitterade efter en halvtimme, vilket också blev slutresultatet.

Åkarps IF 1 – IFK Malmö 1-1 (1-1)

Arena: Åkarps IP
Domare: Ingemar Persson, Malmö
Mål: 1-0 (4) Jeanette Olsson, 1-1 (30) Malin Kjell
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Malin Strömstedt

Malin Kjell
Ida Rahn Johansen
Hanna Svendsen
Matilda Johansson

Jenny Malmström
Anna Arnesson
Paulina Nyhlén
Marie Järlesäter

Hanna Nilsson
Sandra Möller

Avbytare

Annica Påhlsson (målvakt, Malin Strömstedt 46)
Pauline Hay (Sandra Möller 46)
Emelie Jansson (Marie Järlesäter 55)
Denice Martinsson (Matilda Johansson 80)