Taktisk triumf för U-laget

Det hjälpte inte Malmö Anadolu BI att man kom med sex spelare från helgens startelva i division 3. IFK Malmös U-lag agerade taktiskt rätt och kunde ta hem reservlagsserien division 1 Södra Skåne efter 2-0 i måndagens seriefinal.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi genomförde en taktiskt korrekt match där samtliga spelare kom med rätt inställning från början. De var verkligen sugna på att vinna den här matchen och att MABI sedan kom med toppat lag gjorde inte saken sämre.

Alla spelarna får mycket väl godkänt i betyg. Hoppas bara också att de spelarna som kommer att få chansen på söndag mot Lunds BK tar med sig detta. IFK Malmö är nämligen definitivt ett lag som har i division 2 att göra.

IFK Malmö – Malmö Anadolu BI 2-0 (1-0)

Arena: Malmö IP
Domare: Toni Kacaniklievski, Malmö, Sven-Erik Forsberg, Oxie, Zoran Pavlovic, Malmö
Mål: 1-0 (26) Ahmed Tamim, 2-0 (52) Ahmed Tamim
Varningar: Daniel Jovanovic, Juan-José Cruz Jarlhov, Migjen Shaqiri (IFK)

IFK MALMÖ (4-5-1)

Joakim Moberg

Henry Safi
Valon Muslijaj
Hajriz Maloki
Mahmod Khattab

Ahmed Tamim
Azeem Razwan
Juan-José Cruz Jarlhov
Daniel Jovanovic
Migjen Shaqiri

Paul Havn

Avbytare

Edgardo Menjivar (Paul Havn 70)
Carl Holm (Daniel Jovanovic 81)
Mohammed Al-Heich (Ahmed Tamim 85)
Nezir Mehmeti (målvakt)