En poäng ett minimum för LBK

Lunds BK vet vad som gäller inför söndagens ödesmatch borta mot IFK Malmö. Tar man en poäng på Malmö IP så kommer det att spelas division 2-fotboll på Klostergårdens IP även nästa säsong.

Truppen: Fredrik Aronsson, Marcus Dubré – Daniel Ormelius, Pontus Jarnlo, Tim Strömberg, Marcus Winqvist, Andreas Stridh, Tom Hansson, Jesper Rendin, Henrik Jannborg, Henrik Danielsson, Jörgen Nilsson, Johannes Blomstrand, Fredrik Karlsson, Martin Arnoldsson, Lars-Göran Algebo.

Aktuellt: Alla är friska och hela i Lunds BK inför den definitiva ödesmatchen på söndag borta mot IFK Malmö. Det finns heller inga avstängningar som stör, vilket gör att man kan mönstra ordinarie 16-mannatrupp.

Dan Kanter, tränare i Lunds BK: Jag tror att IFK Malmö kommer att öppna i ett rasande tempo för att få hål på oss. Men vi kommer för den sakens skull inte att spela något defensivt försvarsspel.

Vi kommer att göra allt för att vinna den här matchen. Samtidigt vet vi att en poäng kommer att räcka för nytt kontrakt, så vi kommer inte på något sätt att riskera den poängen som vi har vid avspark.