Kulladals FF nästa för IFK Malmö

När division 2-klubben IFK Malmö på lördagen träningsspelar på Malmö Stadions konstgräs så är det första gången i år som ett lag från en lägre division står för motståndet. Det är Tommy Johnsen-tränade Kulladals FF som kommer på besök.

Startelvan (4-4-2): Abdul Semwanga-Nyende – Azeem Razwan, Philip Brandgård, Lirim Sali, Alexander Nunez – Fisnik Alaj, Haris Xhemajli, Michal Aksamit, Migjen Shaqiri – Daniel Jovanovic, Nana Piesie. Avbytare: Ali Jasim, Jörgen Svensson, Karim El hage, Martin Abrahamsson, Martin Lundgren, Robert Kjellin, Zoran Jovanovic, Joakim Moberg (målvakt).

Aktuellt: Det har inte blivit någon förändring på skade- och sjukdomsfronten de senaste dagarna. Blerim Mullici har fortfarande ont i baksidan av låret, medan Ahmed Tamim är sjuk.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Det skall bli intressant att se hur de som inte har startat matcherna tidigare, hanterar den här situationen att nu verkligen få chansen att visa upp sig.

Lag som man möter från lägre divisioner är alltid inspirerade att möta lag från högre divisioner. Så det blir ett energiskt Kulladals FF som vi kommer att få möta och de vill inget hellre än att besegra oss.