4-1 blev 4-6 för P92

IFK Malmös P92 såg ut att gå mot en klar seger i årets första träningsmatch. Med halva matchen spelad ledde man med 4-1 och hade bud på mer, men i andra halvlek tappade man allt och Heleneholms SK kunde till slut vinna med 6-4.

Andres Delgadillo, tränare för IFK Malmös P92:

Det såg väl bra ut i stort sett fram till halvtidsvilan. Så långt hade vi nämligen full kontroll över händelserna på planen, men därefter började orken tryta och killarna klarade inte av att stå upp mot ett snabbt spelande Heleneholms SK.

Heleneholms SK – IFK Malmö 6-4 (1-4)

Arena: Heleneholms IP
Mål: Axel Bengtsson 2, Josef Gashi 2 (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Darko Hussein

Hussein Abdul-Rahim
Jesper Jönsson
Joel Nordström
Amine Petsompan

Stefan Margitanovic
Josef Gashi
Mikaili Nboneku
Orlando Martinez Delgadillo

Emir Sadrija
Axel Bengtsson

Avbytare

Amar Drljevic
Moad Alkaysi