P92 förlorade mot Husie IF

IFK Malmös P92 hade ingenting att hämta i lördagens träningsmatch borta mot Husie IF. Matchen var i princip avgjord redan i halvtid då Husie hade gått fram till 3-0, ett resultat som sedan stod sig matchen ut.

Andres Delgadillo, tränare för IFK Malmös P92:

Det var väl ingen direkt höjdare idag heller, särskilt passningsspelet var under all kritik. Vi spelade visserligen upp oss en aning i andra halvlek, men vi var ändå inte i närheten av det spel som jag vet att killarna kan prestera.

Husie IF – IFK Malmö 3-0 (3-0)

Arena: Husiegårds IP
Mål:
Varningar: Mikaili Nboneku (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Darko Hussein

Hussein Abdul-Rahim
Jesper Jönsson
Joel Nordström
Amine Petsompan

Orlando Martinez Delgadillo
Josef Gashi
Amar Drljevic
Mikaili Nboneku

Omar Khaled
Axel Bengtsson

Avbytare

Jesper Olofsson
Moad Alkaysi
Stefan Margitanovic