Inför IFK Malmö – Skabersjö IF

Vädret har spelat en del spratt så här långt för IFK Malmös damlag. Men på söndagen skall det åtminstone bli match då man träder in i DM-gruppspelet med hemmamatch mot division 5-klubben Skabersjö IF. Matchstart klockan 14:00 på Stadion plan 4.

Startelvan (4-4-2): Annica Påhlsson – Ida Rahn Johansen, Emma Dahlstrand, Karolina Nilsson, Matilda Johansson – Jenny Malmström, Anna Arnesson, Hanna Nilsson, Carolina Videla – Emelie Andersson, Sandra Möller. Avbytare: Emelie Jansson, Pernilla Frösslund, Petra Gällerhorn.

Aktuellt: Efter många om och men har IFK Malmö lyckats lösa målvaktsfrågan inför morgondagens DM-match mot Skabersjö IF. Annica Påhlsson var egentligen uppbokad på annat håll, men ställer upp då Malin Strömstedt har influensa.

Vänsterbacken Malin Kjell och innermittfältaren Johanna Gustavsson är bortresta och kan inte medverka mot Skabersjö. Något spel överhuvudtaget den här säsongen blir det inte för gravida mittfältaren Marie Järlesäter.

Camilla Bergström, lagledare i IFK Malmö: