Inför IFK Trelleborg – IFK Malmö

Det gick nästan över förväntan för division 4-klubben IFK Malmö då det blev hela 8-0 i den första DM-gruppspelsmatchen mot Skabersjö IF. Men nu är den matchen historia och fullt fokus ligger på söndagens drabbning mot seriekonkurrenten IFK Trelleborg.

Startelvan (4-4-2): Annica Påhlsson – Pernilla Frösslund, Ida Rahn Johansen, Emma Dahlstrand, Emelie Jansson – Jenny Malmström, Anna Arnesson, Hanna Nilsson, Carolina Videla – Emelie Andersson, Sandra Möller. Avbytare: Sandra Dahlqvist, Malin Strömstedt (målvakt).

Aktuellt: Knäskadade anfallaren Theresé Lövqvist låg på operationsbordet på torsdagen. "Och det var positivt besked från läkaren, vilket är glädjande då hon behövs med sin tuffhet", kommenterar Erling Nilsson.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Det skall bli riktigt roligt att spela en tuff tävlingsmatch mot ett så pass bra lag som IFK Trelleborg, som vi hade två ordentliga holmgångar med i fjolårets seriespel.

Majoriteten av våra spelare har utvecklats under vinterträningen och vi har haft stor nytta av samträningen med Håkanstorps BK. Det skall bli spännande att se om vi står upp mot IFK Trelleborg som kommer att vara favoriter till att vinna vår serie.