Oavgjort för U-laget

IFK Malmös U-lag har under försäsongen bland annat slagit division 3-nykomlingen Kulladals FF med 4-1. Så visst var det med en viss besvikelse som "gulingarna" lämnade planen efter att bara ha fått oavgjort, 1-1, mot BK Flagg från fyran.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi spelade helt okej under matchens första 15 minuter och tog också ledningen på ett tidigt stadium. Men sedan tappade vi lite fokus eftersom vi inte var tillräckligt starka psykiskt och gjorde ett par enkla misstag samtidigt som vi föll in i deras tempo.

Jag fick ut en del av det som jag jobbat med U-lagskillarna under veckan, men gruppen som helhet kan bara få godkänt för den första kvarten, samt de sista tjugo minuterna, då de ryckte upp sig och var nära att avgöra. För övrigt var det nattsvart.

IFK Malmö – BK Flagg A 1-1 (1-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Mål: 1-0 (10) Daniel Jovanovic
Varningar: Ahmed Tamim 2, Haris Xhemajli 2, Ahmed Sudic (IFK)
Utvisningar: Ahmed Tamim, Haris Xhemajli (IFK)

IFK MALMÖ (4-5-1)

Nezir Mehmeti

Henry Safi
Rogelio Diaz
Hajriz Maloki
Lirim Sali

Daniel Jovanovic
Ahmedin Sudic
Alaa Baker
Haris Xhemajli
Ahmed Tamim

Nana Piesie

Avbytare

Guner Alievski (Lirim Sali 35)
Dzevad Nezirevic (Daniel Jovanovic 46)
George Safi (Nana Piesie 65)