P94 förlorade mot Kvarnbys P93

Det blev förlust även i säsongens andra träningsmatch för IFK Malmös P94. Efter en chansrik match på Malmö Stadion plan 3 var det till slut Kvarnby IK:s P93 som kunde dra det längsta strået och vinna med 4-2 (2-1).

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

De hade övertaget de första tio minuterna, då det också blåste en del. Sedan styrde vi matchen helt och hållet spelmässigt. Vi hade allt, ribba, stolpe och frilägen. Man kan säga att det var vi som stod för chanserna, medan det var de som gjorde målen.

Men trots allt kan jag vara nöjd med mitt gäng då resultatet i sig är oviktigt. Det viktigaste var att vi spelade bra och skapade chanser. Deras tränare var också mycket imponerad då vi ju faktiskt var ett år yngre än Kvarnby.

IFK Malmö – Kvarnby IK 2-4 (1-2)

Arena: Malmö Stadion, plan 3
Mål: Josef Fakhro, Semir Sacirovic (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Haris Hakimi

Robert Iszlai
Daniel Wickman
Vladimir Cvjetkovic
Amko Alic

Josef Fakhro
Kevin Weclewicz
Safet Besic
Ricky Mahmotuvic

Dino Heldic
Semir Sacirovic

Avbytare

Hassan Famiei
Mahmod Iskandarani
Mohammed Bekar
Mikael Szurpita (målvakt)