Inför IFK Malmö – Lilla Torg FF

På annandag påsk den 17 april börjar serien för IFK Malmös del med hemmamatch mot IFK Trelleborg. Men innan dess väntar söndagens genrep mot division 5-klubben Lilla Torg FF. Matchstart klockan 13:00 på Stadion plan 4.

Startelvan (4-4-2): Malin Strömstedt – Ida Rahn Johansen, Karolina Nilsson, Emma Dahlstrand, Matilda Johansson – Jenny Malmström, Anna Arnesson, Johanna Gustavsson, Hanna Nilsson – Linn Olsson (Håkanstorps BK), Veronica Hansson (Håkanstorps BK). Avbytare: Emelie Andersson, Jenny Olsson (Håkanstorps BK), samt ytterligare någon spelare från Håkanstorps BK.

Aktuellt: Det är mycket skador och sjukdomar i såväl IFK Malmö som i samarbetsklubben Håkanstorps BK så många spelare måste dubblera med match både lördag (HBK) och söndag (IFK).

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Nu börjar det verkligen närma sig seriepremiär och allt vad detta innebär med spänning, glädje och besvikelser. Tänk vad fotbollen har mycket att erbjuda!