Genrepet blåste sönder för IFK Malmö

Några större växlar gick det inte att dra av division 4-klubben IFK Malmös genrep på söndagen. Matchen mot Lilla Torg FF, som spelar i femman, vann "di gule" visserligen med 2-0, men i den hårda vinden var det nästintill omöjligt att få till någon bra fotboll.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö:

Det var svårt att få till något ordnat spel när det blåste så mycket som det gjorde och bollen for åt alla håll och kanter. Men tjejerna kämpade åtminstone väl och gjorde sitt yttersta för att göra det bästa av situationen.

IFK Malmö – Lilla Torg FF 2-0 (0-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 9
Mål: 1-0 (65) Linn Olsson, 2-0 (90) Linn Olsson
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Malin Strömstedt

Veronica Hansson
Karolina Nilsson
Emma Dahlstrand
Matilda Johansson

Jenny Malmström
Ida Rahn Johansen
Emelie Jansson
Jenny Olsson

Carolina Videla
Linn Olsson

Avbytare

Hanna Nilsson (Emelie Jansson 24)
Pernilla Frösslund