U-lagets första förlust

Det ville sig inte riktigt för IFK Malmös U-lag i måndagens match i reservlagsserien division 1 Södra Skåne. Efter tre raka segrar så kom den första förlusten då det blev 0-2 borta mot Bunkeflo IF.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Förutsättningarna var lika dåliga, eller om man så vill, lika goda för båda lagen, det är rätt och slätt en tolkningsfråga. Jag vet inte hur mycket det blåste eller hur mycket gräs som det fanns på planen.

Vi skapade väldigt många chanser i den första halvleken, men hade inte marginalerna riktigt på vår sida. Sedan i andra föll vi tyvärr in lite i deras tempo och därmed avtog vårt övertag något.

Deras första mål kom direkt på en frispark där vi tappade koncentrationen lite grann. Därefter var vi tvungna att flytta upp folk för att försöka nå en kvittering, men istället kunde de kontra in tvåan i slutminuterna

Detta var en jämn och tuff kamp i 90 minuter. Jag tyckte däremot att det var en del som inte var beredda på en fysisk match och inte gick in riktigt i närkamperna. En som dock var mycket duktig var Migjen Shaqiri, som verkligen fightades och vann många dueller.

Bunkeflo IF – IFK Malmö 2-0 (0-0)

Arena: Bunkeflo IP
Domare: Tony Strandberg, Malmö, Fikri Sahini, Malmö, Sven-Erik Forsberg, Oxie
Mål:
Varningar: Lirim Sali (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Joakim Moberg

Henry Safi
Hajriz Maloki
Rogelio Diaz
Lirim Sali

Daniel Jovanovic
Alaa Baker
Ahmedin Sudic
Blerim Mullici

Migjen Shaqiri
Fisnik Alaj

Avbytare

Mohammed Al-Heich (Henry Safi 75)
Dzevad Nezirevic (Rogelio Diaz 80)
George Safi
Guner Alievski