Inför IFK Malmö – IFK Trelleborg 1

Den uppskjutna "premiärmatchen" i division 4 Södra mellan IFK Malmö och IFK Trelleborg som går nu på onsdag har alla förutsättningar att bli en toppmatch. Båda lagen har nämligen inlett övertygande och har sju poäng vardera efter tre matcher.

Truppen: Annica Påhlsson – Ida Rahn Johansen, Annica Flisbäck, Emma Dahlstrand, Matilda Johansson, Jenny Malmström, Nina Ericsson, Johanna Gustavsson, Hanna Nilsson, Linn Olsson, Carolina Videla, Emelie Andersson, Veronica Hansson, Jenny Olsson, Malin Kjell.

Aktuellt: Anfallaren Sandra Möller är åter sjuk och missar den viktiga matchen mot IFK Trelleborg. Inte heller innermittfältaren Anna Arnesson har hunnit bli fit for fight efter sin sjukdom.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: På onsdag möter vi IFK Trelleborg som av de flesta har tippats som seriesegrare. Jag såg dem i senaste matchen mot Vellinge (2-2) och det var två bra lag som definitivt kommer att tillhöra toppen.

Trelleborg har fått en kanonförstärkning i Madelene Rengbo, en målskytt av klass som alla önskar sig. Eftersom jag ser Trelleborg som favoriter så ger det oss möjlighet att slå ur underläge på onsdag.

Vi har faktiskt det bästa laget som vi kan ställa upp med och jag är övertygad om att vi kommer att göra en bra match och har dessutom goda chanser att vinna. För mig är det nämligen en självklarhet att alltid tro på vinst, oavsett motstånd.

Jag hoppas att vi kan bjuda våra supportrar och övrig publik på en spännande och underhållande match och att det kommer mycket folk.