Avspark: Malmö Anadolu BI – IFK Malmö

På lördag den 13 maj klockan 15:00 är det avspark mellan Malmö Anadolu BI och IFK Malmö i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränarna? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om båda lagen.

TRUPPERNA

Malmö Anadolu BI: Daniel Pode – Adis Bektesevic, Baskim Sopi, Ercan Okur, Erol Demir – Fredrik Nilsson, Vladimir Kostic, Alvaro Olguin, Martin Ingelsson – Adem Özay. Tony Flygare. Avbytare: Alban Jusufi, Johan Åkesson, Murat Kücükvardar, Vedran Vucicevic, Philip Callington (målvakt).

IFK Malmö: Joakim Moberg, Magnus Ringdahl – Robert Kjellin, Philip Brandgård, Michal Aksamit, Jörgen Svensson, Martin Lundgren, Blerim Mullici, Migjen Shaqiri, Zoran Jovanovic, Martin Abrahamsson, Karim El hage, Fisnik Alaj, Daniel Jovanovic, Ali Jasim, Alexander Nunez.

AKTUELLT

Malmö Anadolu BI:

IFK Malmö:

TRÄNARNA TYCKER

Ulf Larsson, huvudtränare i Malmö Anadolu BI: Det är två ganska formstarka lag som möts och vi kan ju varandra också rätt så bra. Men det skall bara bli roligt med ett riktigt hett Malmöderby.

Självklart har både jag och Anders Grimberg en hel del att ta till innanför rockärmen, men jag tror att det är spelarnas inställning och vilka det är som vågar mest, som kommer att avgöra lördagens tillställning.

Anders Grimberg, huvudtränare i IFK Malmö: Visst är det en seriefinal om man tittar på tabellen, men vi försöker avdramatisera detta och ta det som vilken match som helst. Men det går inte att komma ifrån att det är ett kittlande derby.

Vi har all respekt för Malmö Anadolu BI, men är definitivt inte rädda för dem. Ännu en gång har vi nämligen haft en bra träningsvecka så det råder inga tvivel om att jag tror oerhört mycket på mina spelare i den här matchen.