Stark upphämtning av P94

Underläge med 0-2 redan efter en minut och dessutom mot serieledaren kan tyckas knäckande. Men IFK Malmös P94 kom starkt tillbaka och lyckades fixa oavgjort, 3-3, i lördagens match i P13 Lund/Landskrona grupp F mot Eslövs BK.

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Det var en sådan öppning som vi definitivt inte fick råka ut för. Matchen hann knappt börja innan de hade gjort 1-0 och direkt efter avspark så snodde de till sig bollen och kunde även göra 2-0 efter ett mycket passivt agerade av vårt försvar.

Såklart var det en rejäl uppförsbacke för oss. Men som tur var tog vi det hela på rätt sätt och spelade upp oss avsevärt. Som helhet gjorde vi faktiskt en riktigt bra match och vi gick också upp i ledning med 3-2 innan de lyckades kvittera på slutet.

Jag tycker att det var starkt gjort av killarna att kämpa sig tillbaka så i matchen efter den tunga starten. Visst borde vi också ha vunnit med tanke på spelövertaget, men oavgjort var ändå okej då det var serieledarna som stod på andra sidan planen.

IFK Malmö – Eslövs BK 2 3-3 (1-2)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Mål: Kevin Weclewicz 2, Josef Fakhro (IFK)
Varningar: Kevin Weclewicz (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mikael Szurpita

Liridon Capric
Vladimir Cvjetkovic
Amko Alic
Dardan Burrniku

Viktor Skara
Dino Heldic
Leonardo Södergren
Mahmod Iskandarani

Kevin Weclewicz
Josef Fakhro

Avbytare

Dan Skoblj
Hassan Famiei
Ricky Mahmotuvic