Avspark: IFK Malmö – Asmundtorps IF

På lördag den 20 maj klockan 15:00 är det avspark mellan IFK Malmö och Asmundtorps IF i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränarna? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om båda lagen.

TRUPPERNA

IFK Malmö: Joakim Moberg, Magnus Ringdahl – Robert Kjellin, Philip Brandgård, Michal Aksamit, Jörgen Svensson, Martin Lundgren, Haris Xhemajli, Blerim Mullici, Migjen Shaqiri, Zoran Jovanovic, Martin Abrahamsson, Karim El hage, Fisnik Alaj, Daniel Jovanovic, Nana Piesie.

Asmundtorps IF: Carlo Vercelli – Markus Sjöblom, Jonas Larsson, Billy Magnusson – Alexander Carneby, Erik Laurenius, Anders Svensson, Antonio Rojas, Ronny Andersen – Robert Drwiega, Andreas Nilsson. Avbytare: Charlie Hägg, Kim Roos, Valon Shkuliq, Fredrik Hansson/Andreas Karlsson, Robert Malmgren (målvakt).

AKTUELLT

IFK Malmö: Backen/mittfältaren Alexander Nunez är lårskadad sedan några dagar tillbaka och man väljer därför att spara honom i matchen mot Asmundtorps IF, där högerbacken Ali Jasim för övrigt är avstängd.

Asmundtorps IF: Anfallaren Rasmus Andersson, som har problem med ljumsken, har ännu inte spelat någon match, men är på bättringsvägen. Man har hittat vad det är för en skada och man ska nu gå in och göra en titthålsoperation.

TRÄNARNA TYCKER

Anders Grimberg, huvudtränare i IFK Malmö: Vi får se upp med den här matchen. Asmundtorp är nämligen också obesegrade efter att ha spelat oavgjort i samtliga fem matcher, så det gäller att vi har mycket inspiration i sättet vi spelar på.

Det kommer att vara ett heltaggat Asmundtorp som kommer på besök. Alla lag blir såklart mycket inspirerade av att komma till Malmö IP och de kommer att sälja sig dyrt, så vi har 90 minuters hårt jobb framför oss.

Georg "Rossi" Eterovic, huvudtränare i Asmundtorps IF: Det är en jätterolig match. IFK Malmö har spelat en mycket positiv fotboll så det skall bli spännande att få mäta krafterna med dem.

Man kan gneta sig till poäng, men de poängen som vi hittills har tagit har faktiskt varit positiva poäng. Vi har nämligen haft viljan att föra spelet och har varit framgångsrika i det, så jag ser det som en styrka hos oss.