Inför Höllvikens GIF – IFK Malmö

Senast gick precis allting snett för division 4-klubben IFK Malmö som åkte på en onödig 0-2-förlust hemma mot IK Pandora. Men efter en dryg veckas vila är "gulingarna" åter redo på söndagen då man har bortamatch mot Höllvikens GIF.

Startelvan (4-4-2): Annica Påhlsson – Veronica Hansson, Annica Flisbäck, Emma Dahlstrand, Ida Rahn Johansen – Jenny Malmström, Johanna Gustavsson, Hanna Ljungqvist, Anna Arnesson – Maria Pollak, Emelie Andersson. Avbytare: Anna Hansson, Marie Persson, Matilda Johansson, Sandra Möller.

Aktuellt: Efter en tids sjukdom är Anna Arnesson tillbaka. Vidare är anfallaren Anna Hansson åter efter nästan ett års uppehåll på grund av skada och tar en plats på avbytarbänken.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Efter vår onödiga förlust mot Pandora, möter vi på söndag, Höllviken på bortaplan. För att vi ska vara med och kriga i toppen så bör vi vinna den matchen.