Inför Bunkeflo FF – IFK Malmö

Utåt sett har det varit A-laget som har ställt upp för IFK Malmös del i de senaste årens Malmömästerskap. Men i årets turnering med början mot division 5-klubben Bunkeflo FF, så kommer man med ett förstärkt U-lag.

Truppen: Nezir Mehmeti – Henry Safi, George Safi, Lirim Sali, Guner Alievski, Hajriz Maloki, Ahmedin Sudic, Haris Xhemajli, Dzevad Nezirevic, Alaa Baker, Migjen Shaqiri, Jeton Krasniqi, Azeem Razwan, Nana Piesie, Rogelio Diaz.

Aktuellt:

Alvaro Ripoll, assisterande tränare i IFK Malmö: Vi är definitivt inte favoriter inför den här matchen. Bunkeflo FF spelar faktiskt i division 5, så vi går in i den här turneringen för att prestera vårt bästa, och sedan får vi se hur långt det räcker.

Jag tycker dock att vi allmänt har en fruktansvärt bra trupp. Vi ser oerhört starka ut och har en målsättning som vi alla tror på. Samtliga vet varandras kvaliteter och vi är liksom alla andra matcher, otroligt taggade inför den här uppgiften.