Avspark: Laholms FK – IFK Malmö

På söndag den 11 juni klockan 15:00 är det avspark mellan Laholms FK och IFK Malmö i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränarna? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om båda lagen.

TRUPPERNA

Laholms FK: Joakim Wulff, Markus Johansson – Max Mölder, Miki Matic, Kristian Åkesson, David Eriksson, Jonathan Jacobsson, Henrik Edfors, Fatmir Haxha, Petter Gustavsson, Ervin Ribic, Mats Gustavsson, Johan Gustafsson, Mattias Bengtsson, Martin Caster, Besart Mazreku.

IFK Malmö: Joakim Moberg, Magnus Ringdahl – Robert Kjellin, Philip Brandgård, Michal Aksamit, Jörgen Svensson, Haris Xhemajli, Blerim Mullici, Migjen Shaqiri, Zoran Jovanovic, Martin Abrahamsson, Karim El hage, Fisnik Alaj, Ali Jasim, Alexander Nunez, Azeem Razwan.

AKTUELLT

Laholms FK: Anfallaren David Pinot spelar inte mer i vår sedan han fått armen under sig i senaste hemmamatchen mot Sölvesborgs GoIF. Efter en nickduell så landade han nämligen så olyckligt att armen gick ur led.

IFK Malmö: Daniel Jovanovic, som senast så framgångsrikt bildade anfallspar med storebror Zoran, är iväg på fyrnationsturnering med P88-landslaget i Portugal och återkommer först söndag kväll.

Försvararen Lirim Sali, som har varit ljumskskadad i drygt en och en halv vecka, kunde börja träna för fullt igen på fredagen. Tidigare i veckan har det endast handlat om olika former av rehabiliteringsträning.

TRÄNARNA TYCKER

Håkan Andersson, huvudtränare i Laholms FK: Jag kan faktiskt bara se positivt på helgens match. Vi har ett riktigt bra lag tillgängligt och vi har visat fin form då vi har sju poäng på de tre senaste matcherna.

IFK Malmö har varit seriens bästa lag så här långt så de skall normalt sett ro hem den här matchen. Men det tycker jag inte att vi alls ska vara säkra på utan vi ska nog kunna ge dem en ordentlig fight nu på söndag.

Anders Grimberg, huvudtränare i IFK Malmö: Detta är tredje året sedan jag kom hit som vi åker upp till Laholm. Tidigare har vi förlorat klart då vi har haft svårt med deras fysiska spel, men den här gången kommer vi bättre förberedda.

Vi vet att Laholm har ryckt upp sig efter sin mindre lyckosamma start och har faktiskt inte förlorat på tre omgångar. Men samtidigt har vi själva inte gjort det på åtta omgångar, så lita på att vi kommer att sälja oss dyrt.