P94 minst tvåa i P13-serie

Det kommer troligen att bli en målskillnadsaffär om slutsegern i P13 Lund/Landskrona grupp F. Vid seger mot GIF Nike 2 kommer Limhamns IF nämligen upp i samma poäng som IFK Malmö. Ett Nike som "di gule" på söndagen besegrade med hela 5-1.

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Till skillnad från alla andra matcher som vi har spelat i den här serien, så startade vi faktiskt riktigt bra. Vi fick också två snabba mål och hade matchen fram tills att de reducerade till 1-2 i slutet av den första halvleken.

GIF Nike var fysiskt starka och gjorde det svårt för oss då vi inte fick vårt eget spel att fungera. Istället för att hålla kvar bollarna på marken blev det tyvärr stundtals lite väl mycket tjongande.

Andra halvlek började också den riktigt bra för oss och efter 3-1 var matchen avgjord. Men trots att det var vår största seger, så var det långtifrån bästa matchen spelmässigt. Det finns matcher där vi har spelat betydligt bättre.

Extra plus ska den här gången gå till mittbackarna, Amko Alic och Vladimir Cvjetkovic, samt till innermittfältarna, Leonardo Södergren och Dino Heldic.

GIF Nike 2 – IFK Malmö 1-5 (1-2)

Arena: Pilängsplanen
Mål: Ricky Mahmotuvic 2, Dan Skoblj, Josef Fakhro, Kevin Weclewicz (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mikael Szurpita

Liridon Capric
Amko Alic
Vladimir Cvjetkovic
Robert Iszlai

Viktor Skara
Leonardo Södergren
Dino Heldic
Josef Fakhro

Kevin Weclewicz
Ricky Mahmotuvic

Avbytare

Dan Skoblj
Hassan Famiei
Mahmod Iskandarani