"Bato" på mittfältet mot Norge

Förbundskaptenen Ulf Svensson har uppenbarligen gillat vad han har sett hittills. IFK Malmös Daniel Jovanovic får nämligen på nytt chansen från start när P88:orna på söndagen avslutar fyrnationsturneringen i Lissabon med match mot Norge.

En match som kan ge slutseger i hela turneringen. Men då de båda tidigare matcherna har slutat oavgjort, 2-2, så krävs det vinst mot Norge, samtidigt som USA plockar poäng av förhandsfavoriten Portugal.

Matchen, som spelas på 1 maj-stadion, har avspark klockan 09:30 (10:30 svensk tid).

Startelvan (4-4-2): 1 Zlatan Azinovic – 3 David Blomkvist, 2 Michael Almebäck, 5 Marcus Nilsson, 6 Martin Olsson – 18 Daniel Jovanovic, 9 Rasmus Elm, 14 Alexander Zaim, 10 Jonathan Hellström – 16 Jetullah Bahtiri, 17 Tobias Holmqvist. Avbytare: 4 Linus Hellman, 7 Emir Bajrami, 8 Johan Bertilsson, 11 Fredrik Holster, 13 Christoffer Karlsson, 15 Denni Avdic, 12 Fredrik Enberg (målvakt).