P94-seger i träningsmatch

Då IFK Klagshamn inte kunde spela den här helgen så fixade IFK Malmös P94 istället en träningsmatch mot Lilla Torg FF. En match som man lyckades vinna med 5-3 trots att man spelade sjumannafotboll med allt vad det innebär.

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Det är ju ett år sedan som killarna senast spelade sjumannafotboll och ovanan märktes till en början, då vi var lite trögstartade och inte tänkte på att det är lite andra regler, som att offside till exempel inte existerar.

Men efterhand spelade vi upp oss och presterade en helt okej fotboll. Så med tanke på att vi saknade en hel del spelare och att killarna trots allt kämpade så är jag som helhet ändå nöjd med dagens insats.

IFK Malmö – Lilla Torg FF 5-3 (2-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Mål: Mahmod Iskandarani 3, Kevin Weclewicz, Mohammed Bekar (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (2-3-1)

Haris Hakimi

Daniel Wickman
Robert Iszlai

Mahmod Iskandarani
Dino Heldic
Josef Fakhro

Kevin Weclewicz

Avbytare

Amko Alic
Hassan Famiei
Leonardo Södergren
Mohammed Bekar