Avspark: IFK Malmö – Helsingborgs Södra BIS

På lördag den 26 augusti klockan 15:00 är det avspark mellan IFK Malmö och Helsingborgs Södra BIS i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränarna? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om båda lagen.

TRUPPERNA

IFK Malmö: Nezir Mehmeti, Magnus Ringdahl – Robert Kjellin, Philip Brandgård, Michal Aksamit, Jörgen Svensson, Niklas Hansson, Joakim Persson, Blerim Mullici, Zoran Jovanovic, Martin Abrahamsson, Gamal Bin Saaid, Fisnik Alaj, Daniel Jovanovic, Ali Jasim, Alexander Nunez.

Helsingborgs Södra BIS: Lämnar inte ut någon trupp före matcherna.

AKTUELLT

IFK Malmö:

Helsingborgs Södra BIS: Stora problem med förkylningar och dylikt har ställt till det under veckan för Helsingborgs Södra. På tisdagens träning var man till exempel inte mer än åtta man och det är ännu osäkert vilka som kan vara med på lördag.

TRÄNARNA TYCKER

Anders Grimberg, huvudtränare i IFK Malmö: För andra året i rad ligger Helsingborgs Södra uppe i toppen så det är ett lag som vi måste ha full respekt för. Men vi visar själva också god form och är fortfarande obesegrade på hemmaplan.

Jag vet att det kommer att bli en mycket tuff uppgift mot Helsingborgs Södra, men lita på att vi kommer att sälja oss mycket, mycket dyrt. Det blir utan tvivel ett heltaggat IFK Malmö som kommer ut till match på lördag.

Per-Ola Ljung, huvudtränare i Helsingborgs Södra BIS: Det är extremt roligt att vara i den här situationen i tabellen, så det är lite tråkigt att vi haft så stora problem med förkylningar under veckan.

Vi har verkligen gått och längtat efter de här närmaste veckorna där mycket kan komma att avgöras. Givetvis kommer vi att göra vårt yttersta i matchen på lördag, även om vi i och med förutsättningarna kanske får svårt att komma upp i full kapacitet.