Avspark: Asmundtorps IF -IFK Malmö

På lördag den 2 september klockan 14:00 är det avspark mellan Asmundtorps IF och IFK Malmö i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränarna? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om båda lagen.

TRUPPERNA

Asmundtorps IF: Goran Jovanovic – Alexander Carneby, Jonas Larsson, Billy Magnusson, Fredrik Hansson – Robert Drwiega, Marcus Hansson, Erik Laurenius, Antonio Rojas – Valon Shkuliq, Rasmus Andersson. Avbytare: Andreas Nilsson, Charlie Hägg, Ernest Krasniqi, Feston Berisha, Hulust Dolar, Carlo Vercelli (målvakt). En avbytare ska plockas bort.

IFK Malmö: Nezir Mehmeti, Magnus Ringdahl – Robert Kjellin, Philip Brandgård, Michal Aksamit, Niklas Hansson, Joakim Persson, Blerim Mullici, Zoran Jovanovic, Martin Abrahamsson, Azeem Razwan, Gamal Bin Saaid, Fisnik Alaj, Daniel Jovanovic, Ali Jasim, Alexander Nunez.

AKTUELLT

Asmundtorps IF: Det är ännu osäkert vem som kommer att stå i lördagens match. För tillfället lutar det dock åt nyförvärvet, Goran Jovanovic, då den ordinarie målvakten, Carlo Vercelli, har problem med en ömmande tumme.

Dessutom har Asmundtorp innermittfältaren, Anders Svensson, avstängd.

IFK Malmö: En ömmande tå stoppar IFK Malmös rutinerade mittback, Jörgen Svensson, 30, från spel i lördagens bortamatch mot Asmundtorps IF. Förhoppningen är dock att han ska vara tillbaka i träning redan på måndag.

– Han fick en ordentlig smäll på tån i tisdags. Först såg det inte så allvarligt ut, men han har haft svårt att gå de senaste dagarna, så även om det hade gått att spela på sprutor är det bäst att han får vila, säger "di gules" tränare Anders Grimberg.

Azeem Razwan ersätter Jörgen Svensson i 16-mannatruppen. Vem som startar väljer dock Anders Grimberg att i vanlig ordning hålla inom laget fram till strax innan avspark klockan 14:00 på lördag.

TRÄNARNA TYCKER

Georg "Rossi" Eterovic, huvudtränare i Asmundtorps IF: Sett till hela matchen så var det en rättvis seger mot Påarp. De krigade bra under 90 minuter, men jag tycker ändå att 2-0 speglade händelserna ganska bra.

Det ska bli spännande att möta IFK Malmö igen. Förra gången vi möttes så var vi bra med första kvarten och skapade också två chanser, men annars är "di gule" det bästa laget som vi har mött i den här serien och det enda som vi har blivit direkt utspelade av.

Anders Grimberg, huvudtränare i IFK Malmö: Jag är glad över att vi trots allt har en så pass bred trupp som vi har. En sådan här match är nämligen oerhört klurig då ett lag som Asmundtorp egentligen har allt att vinna mot ett topplag.

Vi förbereder oss därför på att det kommer att bli en tuff uppgift mot Asmundtorp, som jag tycker är ett spelande lag. De vann också senast mot Påarps GIF och jag hoppas att vi kan få se fin fotboll på lördag.