Pandora blev en munsbit för IFK Malmö

I våras var IK Pandora det laget som tabelltvåan i division 4 Södra, IFK Malmö, hade det kämpigast emot och förlorade också med 0-2. Några större problem hade man däremot inte på fredagen, då det blev seger med hela 6-0 (4-0), efter ett hattrick av Hanna Nilsson.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö:

Matchen mot Pandora var väldigt bra och det var många av våra spelare som var riktigt duktiga. Vi försökte verkligen rulla boll och vi kom upp på den nivån som vi måste ligga även framöver för att vi ska kunna ordna den där kvalplatsen till division 3.

Gör man tre mål som Hanna Nilsson gjorde på mindre än 30 minuter, så måste man få individuellt beröm. Förutom Hanna så slet Anna Hansson bra på topp och Emma Dahlstrand var säkerheten själv som mittback.

IK Pandora 1 – IFK Malmö 0-6 (0-4)

Arena: Ystads IP
Domare: Rickard Åkesson, Sjöbo
Mål: 0-1 (2) Hanna Nilsson, 0-2 (23) Hanna Nilsson, 0-3 (30) Hanna Nilsson, 0-4 (36) Jenny Malmström, 0-5 (76) Emelie Andersson, 0-6 (90) Linda Green
Varningar: Anna Hansson (IFKM)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Annica Påhlsson

Camilla Bergström
Emma Dahlstrand
Linda Sköldeborn
Nathali Persson

Jenny Malmström
Anna Arnesson
Ida Rahn Johansen
Matilda Johansson

Hanna Nilsson
Anna Hansson

Avbytare

Emelie Andersson (Matilda Johansson 46)
Linda Green (Hanna Nilsson 46)
Sofia Haraldsson (Jenny Malmström 46)