P92 förlorade mot Bara

Det går verkligen upp och ner för IFK Malmös P92 i P14 Sydvästra grupp A. Förra veckan imponerade "di gule" stort då det blev hela 3-0 mot Husie IF, medan det på lördagen gick riktigt tungt mot Bara GoIF, förlust med 1-4.

Andres Delgadillo, tränare för IFK Malmös P92:

De fick två mål redan efter fem minuter, men vi lyckades ändå kämpa oss tillbaka och kunde även ta över matchen. Vid några tillfällen var vi faktiskt också nära att kvittera till 2-2, bland annat hade vi en straff som Omar Al-Hijazi tyvärr brände.

Jag tycker att vi i det läget spelade en riktigt fin fotboll med ett tillslag. Men istället för kvittering så tappade vi allt och de kunde göra ytterligare två mål, som båda kom före, inte efter som man annars kan tro, våra utvisningar.

Bara GoIF 1 – IFK Malmö 4-1 (2-1)

Arena: Bara IP
Mål: Omar Al-Hijazi (IFK)
Varningar:
Utvisningar: Ahmed Zagmouth, Havash Ebadjan (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Ahmed Zagmouth

Soren Shwan
Jesper Jönsson
Joel Nordström
Orlando Martinez Delgadillo

Amar Drljevic
Viktor Tegstam
Josef Gashi
Alex Welander

Omar Al-Hijazi
Havash Ebadjan

Avbytare

Ali Saad
Jesper Olofsson
Moad Alkaysi
Osama Krayem
Stefan Margitanovic