Svenskfotboll.se har släppt den blågula startelvan till kvällens P88-landskamp i Nyköping mellan Sverige och Tjeckien. Den här gången dock utan IFK Malmös Daniel "Bato" Jovanovic, som börjar på bänken.

Man har hittills i år varit i Portugal och i Finland. Men efter fem landskamper utomlands så spelar Sveriges P88-landslag den här veckan två matcher på hemmaplan, båda mot Tjeckien, i Nyköping respektive Katrineholm.

Tisdagens match, som spelas på Rosvalla IP, har avspark klockan 18:00.

Startelvan (4-4-2): 12 Zlatan Azinovic – 3 David Blomkvist, 4 Linus Hellman, 2 Dennis Boskailo, 7 Martin Olsson – 10 Fredrik Holster, 9 Rasmus Elm, 16 Jetullah Bahtiri, 14 Alexander Zaim – 17 Tobias Holmqvist, 15 Denni Avdic. Avbytare: 5 Jonathan Hellström, 6 Marcus Nilsson, 8 Emir Bajrami, 11 Pierre Bengtsson, 13 Robin Nilsson, 18 Daniel Jovanovic, 1 Peter Abrahamsson (målvakt).