På lördag den 9 september klockan 15:00 är det avspark mellan IFK Malmö och Malmö Anadolu BI i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränarna? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om båda lagen.

TRUPPERNA

IFK Malmö: Nezir Mehmeti, Magnus Ringdahl – Robert Kjellin, Philip Brandgård, Michal Aksamit, Jörgen Svensson, Niklas Hansson, Joakim Persson, Blerim Mullici, Zoran Jovanovic, Martin Abrahamsson, Azeem Razwan, Gamal Bin Saaid, Fisnik Alaj, Daniel Jovanovic, Ali Jasim, Alexander Nunez.

Malmö Anadolu BI: Daniel Pode, Fisnik Qeriqi – Adis Bektesevic, Ercan Okur, Andreas Persson, Erol Demir, Martin Ingelsson, Alvaro Olguin, Fredrik Nilsson, Murat Kücükvardar, Adem Özay, Liridon Rrustemaj, Johan Åkesson, Vladimir Kostic, Labinot Dreshaj, Alban Shipshani.

AKTUELLT

IFK Malmö: Yttermittfältaren Alexander Nunez, 25 år i december, tvingades avbryta torsdagsträningen. Efter en stunds träning så kände Nunez en plötslig smärta i ljumskpartiet och han är därmed ett stort frågetecken inför lördagens match.

– Han kommer att testas på uppvärmningen, sedan får vi se hur det blir. Det är bara att hoppas att han kan spela på lördag, men jag har i varje fall tagit ut en 17-mannatrupp, kommenterar Anders Grimberg, tränare i "di gule", till ifkmalmo.com.

Däremot är mittbacken Jörgen Svensson, som saknades mot Asmundtorps IF på grund av en ömmande tå, tillbaka i truppen.

Malmö Anadolu BI:

TRÄNARNA TYCKER

Anders Grimberg, huvudtränare i IFK Malmö: Det är jätteinspirerade att få spela en seriefinal. Är man ett topplag så kan man nästan inte undvika en seriefinal och det är detta som är så kittlande med fotbollen.

Sedan är det inspirerande för Malmö Anadolu BI att spela på en riktig fotbollsarena. Vi kan för övrigt varandra rätt så bra och det lär bli de individuella prestationerna som kommer att bli avgörande i en tät match.

Nils-Erik "Bagaren" Persson, huvudtränare i Malmö Anadolu BI: Jag tycker att det ska bli spännande att möta IFK Malmö. De har visat sig duktiga i år, har en stark och bred trupp, samt har en målvakt i Magnus Ringdahl, som jag har tränat tidigare.

Det är såklart alltid svårt att komma in i laget mitt i säsongen, men nu när jag har lärt känna killarna, så tycker jag att det går bra. Vi har vunnit alla matcher utom en i höst och även mot Lunds BK gjorde vi en bra match fastän vi fick två man utvisade.