Inför IFK Malmö – Höllvikens GIF

Fyra omgångar återstår och fyra lag är i högsta grad inblandade i kampen om de två översta platserna i division 4 Södra. Ett av lagen är IFK Malmö som på söndagen möter Höllvikens GIF med avspark klockan 13:00 på Stadion plan 2.

Truppen: Annica Påhlsson – Camilla Bergström, Emma Dahlstrand, Ida Rahn Johansen, Anna Hansson, Jenny Malmström, Sofia Haraldsson, Linda Green, Helena Rosén, Nathali Persson, Marie Persson, Nina Ericsson, Johanna Gustavsson, Sueda Memedoska.

Aktuellt: Malin Kjell, Matilda Johansson, Hanna Nilsson och Terese Johansson, kan inte vara med på söndag, då de dagen innan spelar med samarbetsklubben Håkanstorps BK i division 2, som har bortamatch mot Södra Sandby IF.

Vidare kan inte Linn Olsson (Håkanstorps BK) och Karolina Nilsson delta på grund av sjukdom. Dessutom jobbar Anna Hjertstedt, Caroline Risberg, Anna Arnesson och Carolina Videla, medan Emelie Andersson är bortrest.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Träningarna i veckan har varit kanonbra, mycket folk och det är skönt att vi fått nya spelare under hösten, vilket gör att det helt plötsligt blivit konkurrens om platserna i laget.

Vi har vunnit fyra raka matcher och jag tycker att formen pekar uppåt. Det kommer att bli en spännande avslutning på serien med många nagelbitarmatcher.