Nära tvåsiffrigt för P94

Det ser ut som om IFK Malmös P94 in i det sista ska vara med i striden om seriesegern i P13 Lund/Landskrona grupp D. Efter 9-0 i onsdagens hängmatch mot Eriksfälts FF så är "gulingarna" nu bara ett mål efter tabellettan Torns IF med två omgångar kvar att spela.

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Jag trodde faktiskt att Eriksfälts FF skulle vara sämre än vad de var. För trots att de hade förlorat klart i sina samtliga tidigare matcher, så var de inte alls så dåliga som tabellen vittnar om, även om vi nu lyckades vinna med 9-0.

Visst, vi var överlägsna dem spelmässigt från den första till sista minuten, men framförallt i första halvlek stod de ändå upp ganska bra och lyckades hålla förvånansvärt tätt bakåt. Ett insläppt mål är ju ingenting på en halvlek.

Sedan i andra halvlek så tröttnade dock Eriksfält totalt och då kunde vi också göra hela åtta mål. En kassaskåpssäker seger alltså, vilket var skönt efter förlusten för fyra dagar sedan mot Furulunds IK.

Eriksfälts FF 1 – IFK Malmö 0-9 (0-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Mål: Josef Fakhro 2, Kevin Weclewicz 2, Semir Sacirovic 2, Dino Heldic, Ricky Mahmotuvic, Viktor Skara (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Haris Hakimi

Amko Alic
Daniel Wickman
Vladimir Cvjetkovic
Jones Ahmad

Josef Fakhro
Leonardo Södergren
Dino Heldic
Mahmod Iskandarani

Ricky Mahmotuvic
Semir Sacirovic

Avbytare

Anuar Mahdi
Kevin Weclewicz
Robert Iszlai
Safet Besic
Viktor Skara