Inför Kvarnby IK – IFK Malmö

Det kan mycket väl bli en direkt avgörande match om kvalplatsen i division 4 Södra. Men innan IFK Malmö och IFK Simrishamn möts i den sista omgången så återstår det en match. "Di gule" möter på söndag Kvarnby IK med avspark klockan 11:00 på Husiegårds IP.

Truppen: Annica Påhlsson – Camilla Bergström, Linda Sköldeborn, Emma Dahlstrand, Caroline Risberg, Jenny Malmström, Helena Rosén, Hanna Ljungqvist, Johanna Gustavsson, Linda Green, Linn Olsson, Anna Arnesson, Malin Kjell, Matilda Johansson, Sofia Haraldsson, Terese Johansson.

Aktuellt: Den här helgen kan inte IFK Malmö använda följande spelare som spelar med i samarbetsklubben Håkanstorps BK:s bortamatch mot Sjöbo IF: Carolina Videla, Emelie Andersson, Hanna Nilsson, Ida Rahn Johansen och Karolina Nilsson

Borta är också Nathali Persson och Anna Hansson som inte har tränat i veckan på grund av förkylning.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Vi har spelat en mycket fin fotboll under stora delar av hösten. Det har varit bra passningsspel, rörelse och tjejerna har agerat med ett stort självförtroende.

Vi har ett mycket bra lag tillgängligt så självklart tror jag på vinst även på söndag. Naturligtvis underskattar jag inte motståndet, men vill vi vara med och kämpa om kvalplatsen så ska vi bara vinna matchen.

Jag får ofta höra av våra motståndare att det väl är enkelt då vi får använda spelare från Håkanstorp. Då tycker jag att man ska komma ihåg att vi har fyra-sex spelare som har spelat i division 2 hela året och som vi endast har använt vid ett fåtal tillfällen.