Inför IFK Malmö – IFK Simrishamn 1

Efter 1-7-smällen borta mot IFK Simrishamn så har tabelltvåan IFK Malmö vunnit sju raka matcher. Därmed är man två poäng före Simrishamn inför söndagens direkt avgörande match om vilket av lagen som får kvala till division 3.

Matchen har avspark klockan 15:00 på Malmö Stadion plan 2.

Truppen: Annica Påhlsson, Malin Strömstedt – Camilla Bergström, Ida Rahn Johansen, Emma Dahlstrand, Nathali Persson, Jenny Malmström, Nina Ericsson, Johanna Gustavsson, Carolina Videla, Linda Green, Hanna Nilsson, Malin Kjell, Anna Arnesson, Matilda Johansson, Emelie Andersson, Sofia Haraldsson. En spelare plockas bort matchdagen.

Aktuellt: Caroline Risberg och Karolina Nilsson startar i lördagens division 2-match för redan nedflyttningsklara farmarklubben, Håkanstorps BK, som på hemmaplan möter Falkenbergs FF.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Så är vi då framme vid serieavslutningen. Vi ser fram emot en spännande och härlig fotbollssöndag. Detta är vad vi kämpat för hela säsongen och det är kryddan att ha allt i egna händer i den sista matchen.

Visst har vi respekt för våra motståndare men eftersom vi vunnit de senaste sju matcherna och spelat bättre och bättre fotboll under höstsäsongen så är jag övertygad om att motståndarna måste vara bra för att vinna över oss.