Först vill jag gratulera IFK Trelleborg till seriesegern. Min instÀllning Àr att det lag som ligger i topp nÀr serien Àr slutspelad Àr det bÀsta laget.

NÀr IFK Malmö började samarbetet med HÄkanstorp med Mats Malm som trÀnare och vi skissade pÄ fotbollsÄret som lÄg framför oss sÄ hade vi tvÄ krav, eller Ätminstone önskemÄl frÄn bÄda klubbarnas styrelser.

"Att klara HĂ„kanstorp kvar i division 2 och att IFK skulle vinna division 4."

Vi lyckades inte med nÄgon av dessa mÄlsÀttningar men i nulÀget finns ingen anledning att gÄ in pÄ varför, utan vi vÀljer att titta framÄt och kommande extrachans för IFK genom det kval som ligger framför oss.

IFK Malmö spelar sin första kvalmatch pÄ söndag den 8 oktober klockan 14:00 pÄ bortaplan mot Eskilsminne IF och söndagen den 15 oktober klockan 14:00 möter vi Vittsjö DFK i Malmö.

Var inne och tittade pÄ vad jag skrev förra Äret inför kvalet och skulle kunna kopiera detta Àven i Är.

Tycker Ă€ndĂ„ att vi har ett starkare och jĂ€mnare lag i Ă„r och eftersom bĂ„de Mats och jag har för avsikt att sluta efter denna sĂ€song i vĂ„ra respektive klubbar sĂ„ tĂ€nker vi kĂ€mpa för att vĂ„ra tvĂ„ sista matcher ska bli " grĂ€dden pĂ„ moset "…

Vi kommer att vara laddade och vÄra motstÄndare mÄste vara bra för att besegra oss. Vi har vunnit Ätta raka matcher och spelat jÀttebra fotboll, sÄ varför ska jag inte sticka ut hakan och sÀga att detta fixar vi.

Hoppas att alla vÄra trogna supportrar stÀller upp!
Erling Nilsson, trÀnare i IFK Malmö