Tråkigt slut på året för U-laget

Två förluster med 3-4 fick avsluta fotbollsåret för IFK Malmös U-lag i reservlagsserien division 1 Södra. Måndagens match mot Kulladals FF fick nämligen exakt samma slutresultat som matchen mot Kirseberg IF.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Efter allt regnet som hade kommit de senaste dagarna så var det väldigt svårspelat. Men trots omständigheterna så tycker jag ändå att det var en okej första halvlek. Visst var vi bättre än Kulladal, men det var ändå någorlunda bra spel av båda lagen.

Sedan i andra halvlek blev det på tok för långa avstånd mellan lagdelarna. Det såg mer ut som en B-lagsmatch där spelet var väldigt ostrukturerat, oorganiserat, många enkla misstag och för mycket individuellt spel.

Som tidigare meddelats var detta min sista match som tränare för U/B-laget. Och senare i den här veckan ska jag avslöja min lista på vilka spelare som kommer att tillhöra juniorlaget framöver, med mål att bli minst division 1-spelare.

Men innan jag avslöjar något kommer vi att spela två stycken testmatcher, en på onsdag och en på fredag, båda med start klockan 17:00. Det som dock är säkert är att en del spelare kommer att försvinna, samtidigt som nya tillkommer.

Under den tiden som man kommer nära ett mästerskap, det är den tiden som man får in nya spelare, kan forma ett lag och en organisation. Och kan IFK Malmö göra ett bra jobb så blir också klubben större till nästa år.

IFK Malmö – Kulladals FF 3-4 (2-1)

Arena: Malmö IP
Domare: Faruk Halilovic, Malmö, Rahmi Ertaban, Malmö, Christian Strandell, Malmö
Mål: 1-1 (20) Nana Piesie, 2-1 (40) Alaa Baker, 3-2 (60) Guner Alievski
Varningar: Azeem Razwan (IFK)

IFK MALMÖ (4-3-3)

Mirza Nezirevic

Azeem Razwan
Kristian Olsson
Guner Alievski
Gamal Bin Saaid

Alaa Baker
Zoran Jovanovic
Kristoffer Bertolino

Dzevad Nezirevic
Fisnik Alaj
Nana Piesie

Avbytare

Henry Safi (Dzevad Nezirevic 65)
Roland Levay (Kristoffer Bertolino 80)
Ahmed Nemer
Mohammed Kahidani (målvakt)