Lovorden haglade över IFK Malmös Daniel "Bato" Jovanovic efter den första EM-kvalmatchen för P88-landslaget mot FÀröarna. Men sedan hÀnde nÄgot för varken mot Island eller mot Polen blev det nÄgon speltid.

– Det hade dock sin förklaring. Jag blev skadad i ljumsken pĂ„ uppvĂ€rmningen inför matchen mot Island, sĂ„ det hade bara varit dumt att riskera nĂ„got genom att spela, berĂ€ttar Daniel "Bato" Jovanovic, till ifkmalmo.com.

Han var inte uttagen i startelvan mot Island och det hade inte varit sÀkert att han hade fÄtt hoppa in i vilket fall som helst. Mot Polen var Jovanovic dÀremot lovad speltid, om nu bara ljumsken hade varit okej.

– TyvĂ€rr hade jag fortfarande lite ont i den, sĂ„ lĂ€karen förbjöd mig att spela och det var sĂ„klart bara att gilla lĂ€get. Men det ska inte vara nĂ„gon fara med ljumsken. Jag var ute och joggade igĂ„r (lĂ€s fredag) och det kĂ€ndes bra.

Det vill till för pÄ tisdag har Daniel Jovanovic blivit inbjuden att spela en B-lagsmatch med Malmö FF. Matchen spelas klockan 16:30 inne pÄ Malmö Stadion och för motstÄndet svarar Landskrona BoIS.