Jovanovic: "Jag blev skadad"

Lovorden haglade över IFK Malmös Daniel "Bato" Jovanovic efter den första EM-kvalmatchen för P88-landslaget mot Färöarna. Men sedan hände något för varken mot Island eller mot Polen blev det någon speltid.

– Det hade dock sin förklaring. Jag blev skadad i ljumsken på uppvärmningen inför matchen mot Island, så det hade bara varit dumt att riskera något genom att spela, berättar Daniel "Bato" Jovanovic, till ifkmalmo.com.

Han var inte uttagen i startelvan mot Island och det hade inte varit säkert att han hade fått hoppa in i vilket fall som helst. Mot Polen var Jovanovic däremot lovad speltid, om nu bara ljumsken hade varit okej.

– Tyvärr hade jag fortfarande lite ont i den, så läkaren förbjöd mig att spela och det var såklart bara att gilla läget. Men det ska inte vara någon fara med ljumsken. Jag var ute och joggade igår (läs fredag) och det kändes bra.

Det vill till för på tisdag har Daniel Jovanovic blivit inbjuden att spela en B-lagsmatch med Malmö FF. Matchen spelas klockan 16:30 inne på Malmö Stadion och för motståndet svarar Landskrona BoIS.