Inför IFK Malmö – Vittsjö DFK

Det ska mycket till för att IFK Malmö ska spela i trean nästa år efter 1-3-förlusten i den första kvalmatchen borta mot Eskilsminne IF. Först och främst gäller det att göra en bra avslutning mot Vittsjö DFK, med avspark på Stadion plan 2, klockan 14:00 på söndag.

Truppen: Annica Påhlsson, Malin Strömstedt – Ida Rahn Johansen, Emma Dahlstrand, Nathali Persson, Helena Rosén, Carolina Videla, Linn Olsson, Hanna Nilsson, Emelie Andersson, Matilda Johansson, Jenny Malmström, Anna Arnesson, Malin Kjell, Linda Green, Nina Ericsson, Johanna Gustavsson. En spelare plockas bort matchdagen.

Aktuellt: Högerbacken Camilla Bergström vred till foten i den första kvalmatchen borta mot Eskilsminne IF och missar därmed den andra kvalmatchen för IFK Malmö hemma mot Vittsjö DFK.

Däremot är två av nyckelspelarna, försvararen/mittfältaren Nina Ericsson och anfallaren Linda Green, som var bortresta senast, tillbaka. Det är glädjande nog också innermittfältaren Johanna Gustavsson.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Vi är alla revanschsugna efter vår plattmatch borta mot Eskilsminne. Tycker att vi är skyldiga oss själva, våra sponsorer och våra trogna supportrar en bra avslutning på säsongen.