Smajlovic kvar i U-laget

Så var då 13 spelare klara för spel i IFK Malmö utvecklingslag (under 20 år) nästa säsong. Den senaste i raden av spelare att säkra en plats blev 17-årige anfallaren Alden Smajlovic och fler väntas bli klara inom kort.

– Det är flera av de spelarna som provtränar med oss som troligtvis kommer att gå in i truppen redan den här veckan, så visst ser det intressant ut, berättar tränaren Alvaro Ripoll, till ifkmalmo.com.

Fakta/IFK Malmös utvecklingslag:

Truppen just nu: Mirza Nezirevic, Mohammed Kahidani – George Safi, Guner Alievski, Mario Djordjevic, Johan Olsson, Alaa Baker, Edis Djugumovic, Ahmedin Sudic, Kristoffer Bertolino, Tobias Rosenlind, Dzevad Nezirevic, Alden Smajlovic.

Nyförvärv: Mario Djordjevic (FC Malmö), Tobias Rosenlind (Husie IF).

Förluster: Christian Perez, Maher Touhami, Manar Ali, Mirko Lukic, Mohammed Ryahi.