Grimberg: "Vi var beredda på förhandling"

Efter att ha väntat i flera veckor på förhandling så nåddes IFK Malmö-tränarna Anders Grimberg och Mikael Svensson av styrelsens beslut att de inte skulle få fortsätta vid ett möte sent på tisdagskvällen.

– De kallade oss till ett möte igår (läs tisdag) och då fick vi reda på att de ville ha en ny konstellation. Vi var beredda på förhandling, men de hade tydligen redan bestämt sig då, säger Anders Grimberg, till ifkmalmo.com.

Grimberg och assistenten Mikael Svensson var inte alls främmande för en fortsättning.
– Hade styrelsen velat och bara förutsättningarna varit de rätta, så hade det varit möjligt att vi hade fortsatt. Styrelsen tycker dock att spelarna ska få höra en annan röst under nästa år och det måste vi respektera.

Deras kontrakt går ut torsdagen den 30 november och fram till dess kommer man att träna två gånger i veckan, onsdagar och torsdagar. Man väljer alltså att stryka den tänkta träningen på måndagarna.