Anmälda lag till Kanarie Cup

Efter fyra gånger som Rexam Cup så är det nu åter Kanarie Cup som gäller för 7-mannaturneringen i Kombihallen. En annan nyhet är att arrangerande IFK Malmö har utökat till fyra klasser som avgörs fredag till söndag i vecka 3 och 4 2007.

Anmälda och betalda lag per den 12 december 2006:

P88: IFK Malmö, Svedala IF, Kvarnby IK, Eriksfälts FF, Bunkeflo IF, BK Olympic, Uppåkra IF, Åkarps IF, Höllvikens GIF, Kulladals FF, Dalby GIF, Lilla Torg FF, IFK Klagshamn, FC Malmö, Malmö Anadolu BI, Malmö FF.

P90: IFK Malmö, Kvarnby IK, Oxie IF 1, Oxie IF 2, Höllvikens GIF, Kulladals FF, Lilla Torg FF, FC Malmö 1, FC Malmö 2, Malmö FF, BK Olympic 1, BK Olympic 2, Vintrie IK 1, Vintrie IK 2, Västra Ingelstads IS, Bunkeflo IF.

P92: IFK Malmö 1, IFK Malmö 2, Limhamns IF 1, Limhamns IF 2, Skabersjö IF, Arlövs BI 1, Arlövs BI 2, Kulladals FF, Svedala IF, Lilla Torg FF, Bunkeflo IF, Skanör/Falsterbo IF, Höllvikens GIF, Malmö Anadolu BI, Malmö FF, FC Malmö, BK Olympic, Bara GIF.

P94: IFK Malmö 1, IFK Malmö 2, Åkarps IF, Svedala IF, Bunkeflo IF 1, Bunkeflo IF 2, Höllvikens GIF 1, Höllvikens GIF 2, Kulladals FF 1, Kulladals FF 2, Lilla Torg FF 1, Lilla Torg FF 2, BK Vången, Malmö FF, Arlövs BI, Heleneholms SK.