Notiser: Träningsstart för U-laget och P91

Korta nyheter om ungdomsfotbollen i IFK Malmö.

  • Söndagen den 7 januari spelas inomhus-DM i Futsal för 17-åringar. För att komma så bra förberedda som möjligt så kommer "di gule" att träna på Rörsjöskolans konstgräs, fredagen den 5 januari klockan 18:00 och lördagen den 6 januari klockan 13:00.
  • Utvecklingslaget startar träningen igen måndagen den 8 januari. Samtliga spelare ska vara på Malmö Stadion klockan 18:00 och ha med sig fullständig utrustning, det vill säga kläder, fotbolls- och löparskor.
  • Den kommande säsongen ska IFK Malmö åter ha ett P91-lag. Med start den 9 januari kommer laget att träna tisdagar och torsdagar klockan 17:00 till 18:00 på Malmö IP:s grusplan. Tills vidare så kommer U-lagstränaren Marco Whittle att ha huvudansvaret.