Gott om testande i IFK Malmö

Välbesökt är inte alltid lika med positivt. Det har division 1-nykomlingen IFK Malmö blivit duktigt varse om. Sedan "gulingarna" satte igång igen i måndags så har man haft massor med folk, både gammalt och nytt, på träningarna.

För mycket tycker till och med det nya tränarparet Jonas Danielsson/Jimmi Olsson. Med närmare 30 man på plats så har det varit i det närmaste omöjligt att bedriva någon vettig träning och ännu mindre se vad spelarna går för.

– Det är såklart roligt att så många vill testa hos oss, men det fungerar inte i längden. Så för att bestämma vilka av de nya som ska få fortsätta så har vi valt att lägga in en intern testmatch, säger Jonas Danielsson, tränare i IFK Malmö, till ifkmalmo.com.

En testmatch som kommer att spelas redan imorgon (läs lördag) klockan 10:00 på Malmö Stadion plan 4.

Saknas gör en hel del spelare: Daniel Jovanovic och Migjen Shaqiri är sjuka, Jörgen Svensson har ont i ljumsken, Michal Aksamit går på kryckor efter att ha opererat knäet, Haris Xhemajli jobbar och Gamal Bin Saaid provtränar med Bunkeflo IF.

Lag 1 (4-4-2): Niclas Jeppson (Trelleborgs FF) – Jimmie Hermansen (Bårslövs BoIF), Niklas Hansson, Philip Brandgård, Nana Piesie – André Grabowski (Höllvikens GIF), Ted Petrusson (Sjöbo IF), Alexander Steen (Trelleborgs FF), Blerim Mullici – Magnus Bönnemark (Myresjö IF), Edin Cakovic (Branteviks IF). Avbytare: Marcus Dubré (målvakt, Lunds BK).

Lag 2 (4-4-2): Magnus Ringdahl – Enis Turkovic (FBK Balkan), Ali Jasim, Lirim Sali, Azeem Razwan – Bati Tola (UW-Green Bay, USA), Martin Abrahamsson, Zoran Jovanovic, Jeton Krasniqi – Emil Alriksson (GIF Sundsvall/Östersunds FK), Robin "Malaga" Nilsson (Malmö FF). Avbytare: Nezir Mehmeti (målvakt).

FOTNOT. Nuvarande/senaste klubbtillhörighet inom parentes.