Respass i kvarten för IFK Malmö

Det tog stopp i kvartsfinalen för division 4-klubben IFK Malmö även i säsongens andra inomhusturnering, Tornspelen. Stora Harrie IF hade marginalerna på sin sida och kunde till slut vinna med 2-1 efter förlängning.

Zonny Schmuck, tränare i IFK Malmö:

Vi kunde lika gärna ha vunnit kvartsfinalen då chanserna definitivt fanns där. Det var små marginaler som avgjorde och den här dagen hade vi inte riktigt marginalerna på vår sida, men det är bara att ta nya tag och komma igen.

Slutspel

Åttondelsfinal

IFK Malmö – Athena DFK 2-1 efter förl.
Mål: Hanna Nilsson, Ida Rahn Johansen (IFK)
Varningar:

Kvartsfinal

Stora Harrie IF – IFK Malmö 2-1 efter förl.
Mål: Hanna Nilsson (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ

Malin Strömstedt

Ann Malmström
Camilla Bergström
Emma Dahlstrand
Hanna Nilsson
Ida Rahn Johansen
Jenny Malmström
Nathali Persson