Notiser: Internmatch i Kombihallen

Korta nyheter om ungdomsfotbollen i IFK Malmö.

  • På onsdagen spelas det en intermatch mellan U-laget och P91 i Kombihallen. Båda lagen samlas klockan 19:30 och matchen börjar en halvtimme senare. Detta innebär också att P91 inte kommer att ha någon fysträning på onsdagen.
  • P92-gruppen växer så det knakar. Och för att kunna bedriva någon vettig träning så har man därför blivit tvungen att dela upp gruppen. Sedan någon vecka tillbaka finns det därför också ett andralag under ledning av Mattias Folkeson och Sebastian Pihl.
  • När ifkmalmo.com för en knapp vecka sedan redovisade vilka ungdomsserier som IFK Malmö hade anmält sig till så fanns inte det nya P91-laget med. Men nu är de i varje fall anmälda och de kommer att spela i en Skåneserie för P16-lag.