Vinden vände för P96

IFK Malmös P96 hade motvind i den första halvleken i söndagens träningsmatch mot Malmö Anadolu BI 2. Men efter pausvilan var förhållandena de motsatta och då kunde "gulingarna" vända 1-2 till seger med 3-2.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Jag trodde faktiskt inte att det skulle bli någon match idag på grund av det kyliga vädret, men domaren ville ändå låta grabbarna spela och då ville vi inte säga emot.

Malmö Anadolu BI ägde hela den första halvleken, vilket till stor del berodde på att de hade medvind. De gjorde också de två första målen, innan IFK:s Ahmed Fakhro kunde reducera till 1-2 strax före halvtidsvilan.

Grabbarna kämpade på och gav verkligen allt de hade i den andra halvleken, där det också var vi som hade medvind och ägde mycket boll. Bassam Ahmad gjorde både 2-2 och 3-2, som var ett riktigt snyggt skott från halva planen.

IFK Malmö – Malmö Anadolu BI 2 3-2 (1-2)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Mål: 1-2 Ahmed Fakhro, 2-2 Bassam Ahmad, 3-2 Bassam Ahmad
Varningar:

IFK MALMÖ (3-3)

Mansoor Atay

Alexander Pinto
Alexander Gharel
Emir Rahman

Thomas Kalam
Mustafa Omar
Ahmed Fakhro

Avbytare

Bassam Ahmad
Tarek
Zakaria Myzar