Två förluster har det blivit för division 1-nykomlingen IFK Malmö i de två hittills spelade träningsmatcherna. Efter den bedrövliga insatsen mot Lunds BK så gäller det för "di gule" att i första hand hitta tillbaka till tryggheten i söndagens match mot Malmö Anadolu BI.

Startelvan (4-4-2): Niclas Jeppson – Ali Jasim, Niklas Hansson, Philip Brandgård, Lirim Sali – Magnus Bönnemark, Zoran Jovanovic, Martin Abrahamsson, André Grabowski – Robin "Malaga" Nilsson, Blerim Mullici. Avbytare: Azeem Razwan, Daniel Jovanovic, Edin Cakovic, Jimmie Hermansen, Magnus Ringdahl (målvakt).

Aktuellt: Två av provspelarna, innermittfältaren Marcus Hansson och anfallaren Robert Drwiega, båda Asmundtorps IF har fått besked om att det inte blir någon fortsättning på deras testperiod i klubben.

Nyförvärvet från Trelleborgs FF, målvakten Niclas Jeppson, missade de två första träningsmatcherna på grund av sjukdom. Men nu är han frisk och startar därmed i söndagens match mot Malmö Anadolu BI.

En annan som gör årsdebut i "di gule" är stortalangen Daniel "Bato" Jovanovic. "Bato", som de senaste veckorna har haft problem med ett ledband i foten, har gjort två träningspass i veckan och börjar på bänken.

Ljumskskadade mittbacken Jörgen Svensson kan också snart vara tillbaka i spel. Tanken är i varje fall att han ska testa under nästa vecka, och sedan får man se vad det leder till. Michal Aksamit, som har varit knäskadad, får vänta ytterligare lite till på comeback.

Jonas Danielsson, tränare i IFK Malmö: Jag hoppas och tror verkligen att allt som var dåligt i senaste matchen mot Lunds BK med inställning, vilja och disciplin, är på en helt annan nivå den här gången.

Sedan ser jag gärna att framförallt försvarsspelet, som vi har gnuggat under hela veckan, fungerar igen. Det var helt okej i matchen mot Frem, men mot Lund var det ju inte mycket som var bra och då blev det också stora luckor i vårt försvar.

Vad jag förstått så är Malmö Anadolu BI ett lag som satsar uppåt i seriesystemet och liksom förra säsongen tänker kriga i den absoluta toppen av division 2. Så från att inte ha haft något motstånd fram till i förra veckan är det en bra match att få för vår del.