Inför Limhamns IF – IFK Malmö

De två senaste veckorna har det varit träningsmatchande mot lag från tvåan för division 1-nykomlingen IFK Malmö. På söndagen får man gå ytterligare ett snäpp ner i seriesystemet för att hitta motståndet på Anderslövs IP, Limhamns IF.

Truppen: Niclas Jeppson, Magnus Ringdahl – Ali Jasim, Niklas Hansson, Philip Brandgård, Lirim Sali, Magnus Bönnemark, Zoran Jovanovic, Martin Abrahamsson, André Grabowsk, Robin "Malaga" Nilsson, Blerim Mullici, Azeem Razwan, Daniel Jovanovic, Edin Cakovic, Jimmie Hermansen.

Aktuellt: Meningen var att ljumskskadade mittbacken Jörgen Svensson skulle ha testats i slutet av veckan. Men då snöovädret har ställt till det med två inställda fotbollspass som följd så får detta vänta till nästa vecka.

Jimmi Olsson, tränare i IFK Malmö: Jag har rätt så bra koll på Limhamn och Jonas Danielsson har givetvis ännu bättre. Vi vet såklart att vi i grunden är ett mycket bättre fotbollslag, men det gäller ändå att ha rätt inställning då motivation ju slår klass.

Tanken var att vi skulle ha kört mycket avslut den här veckan för att kunna smälla dit chanserna, men nu blev det som det blev. Målsättningen är annars att få till ett lika positivt spel som mot MABI, fast med mer boll och ännu större spelövertag.